CAFETARIA ROKADE

CAFETARIA ROKADE Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 422 beoordelingen
26 nov 2020 om 11:55 Echt serieus smerig ik heb ook een klacht gedaan patat was koud en zaten verbranden stukken bij de berenklauw de uien waren nog rauw en de berenklauw zelf was niet goed gebakken plus gebeld omdat ze me cola vergeten zijn die ik nog steeds niet gehad heb
22 nov 2020 om 20:24 Perfect op tijd en heerlijk gegeten!
22 nov 2020 om 20:07 Eten was prima, helaas moesten we 20 min wachten bij ophalen terwijl we op de afgesproken tijd aankwamen. Ze gooiden het pas in het vet toen ik naar de bestelling vroeg. En er miste een kaassouffle.
13 nov 2020 om 20:37 Goed op tijd bezorgd, lekker en warm, maar helaas ontbrak de knoflooksaus.
5 nov 2020 om 21:31 Bezorgtijd ruim binnen de tijd Eten was perfect.
4 nov 2020 om 20:12 Wil graag de sauzen apart. Al vaker aan gegeven. Vervolgens zwemt alles in de saus. Sorry ben er klaar mee. Weg vaste klant...
24 okt 2020 om 20:25 Snel bezorg en prima friet. Zeker voor herhaling vatbaar
24 okt 2020 om 11:55 Prima als je de hele avond thuis blijft, maar niet relaxed als je nog ergens heen moet en je eten pas ruim 1,5 uur later wordt bezorgd
23 okt 2020 om 22:08 Veeeel later dan normaal, en geen excuus...
21 okt 2020 om 19:42 1 eetlepel satesaus voor 0.70 ct op de warm vlees...nou geweldig..pffff...haal voortaan wel elders eten..